Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda když mám pozastevenou živnost jestli e možné ji znovu obnovit a co mi hrozí v připadě když žívnost znovu obnovim a v minulosti jsem byla ručitelkou na pujčku a dotyčna osoba ji neplatila a na mě byla uvalena exekuce.Tak bych se chtěla zeptat když jsem si zřizovala živnostensky list musela jsem mit garanta a bych živnost dostala ted když mám já živnost pozastavenou a měla jsem já sama garanta jestli mohu dělat garanta i já.Předem děkuji za odpověd Petra.
Dobrý den, pokud chcete obnovit živnost, musíte na živnostenský úřad. Exekuce by na to neměla mít vliv. Odpovědného zástupce někomu jinému můžete dělat, když sama splňujete podmínky živnostenského zákona pro činnosti, za které ručíte (zj. příslušnou kvalifikaci a potřebný počet let praxe). I o tom Vás budou informovat na ŽÚ.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com