Smlouva - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Smlouva

Regina Šlézarová, 10.02.2008 15:21:04

Dobrý den,v lednu jsem u jedné nejmenované firmy zažádala o půjčku přes internet.Vyplnila jsem své iniciály plus č.účtu na které peníze dojdou do dvou dní.Přes SMS mi půčku nejprve nepřiznali.Až na druhý pokus.Po dvou dnech jsem se snažila půjčku urgovat Peníze nepřišly.Přišla mi zpět jen nesmyslná sms.Po čtyřech dnech jsem se pokusila napsat přes internet(tel.číslo neexistuje)dotaz,k mé půjčce.Bohužel email nešel odeslat.Pustila jsem to z hlavy.Koncem ledna mi od firmy přišel přikaz k úhradě.Na účtu však nebyl žádný finanční pohyb.Poraďte mi prosím jak mám v této věci postupovat.Nejsem podvodnice.Mám výpisy z účtu,kam opravdu peníze nepřišly.Co se týče č.účtu bylo správné.Co teď?Nebudu přece zplácet půjčku,kterou jsem v životě neviděla a nevyužila.Prosím moc o radu.Kontakt-e-mail:rebelkar @ centrum.cz.Šlézarová

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »