placení inkasa v bytě, kde nežije - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

placení nájmu po rozvodu

zdenek schmied, 15.05.2008 07:12:23

Dobrý den.Je povinnost bývalého manžela platit polovinu nájemného v družstevním bytě po rozvodu manželství,když do bytu vstupuje a využívá jej zpravidla 2-3 dny v týdnu?Ostatní dny je u svých rodičů.Po rozvodu manželství žiji sama s 2 dětmi a exmanžel mi odmítá platit polovinu nájemného.Má na to právo?
V případě,že se odstěhuje z bytu a nepřevede na družstvu vlastnická práva,je jeho povinností platit polovinu nájemného?
Děkuji za odpověď.

placení inkasa

Jitka Hušková, 13.02.2008 08:54:52

Dobrý den!Chtěla bych se zeptat zda manžel je povinen mi přispívat polovinou na nájemné když má stále trvalé
bydliště v našem bytě ale od října v něm nebydlí.
děkuji za odpověd

placení inkasa v bytě, kde nežije

Petra Absolonova, 30.01.2008 19:02:49

Dobrý den,

již dva roky nežiji s manželem ve společné domácnosti. Mám tam ale stále trvalé bydliště. Manžel trvá na tom, abych nadále hradila polovinu inkasa. Má na to právo? Jak mám dále postupovat? Bydlím v podnájmu, takže si nemohu změnit trvalé bydliště a zároveň se nechci vzdát své poloviny bytu.

Děkuji.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »