Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.Je povinnost bývalého manžela platit polovinu nájemného v družstevním bytě po rozvodu manželství,když do bytu vstupuje a využívá jej zpravidla 2-3 dny v týdnu?Ostatní dny je u svých rodičů.Po rozvodu manželství žiji sama s 2 dětmi a exmanžel mi odmítá platit polovinu nájemného.Má na to právo?
V případě,že se odstěhuje z bytu a nepřevede na družstvu vlastnická práva,je jeho povinností platit polovinu nájemného?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den!Chtěla bych se zeptat zda manžel je povinen mi přispívat polovinou na nájemné když má stále trvalé
bydliště v našem bytě ale od října v něm nebydlí.
děkuji za odpověd
Dobrý den,
již dva roky nežiji s manželem ve společné domácnosti. Mám tam ale stále trvalé bydliště. Manžel trvá na tom, abych nadále hradila polovinu inkasa. Má na to právo? Jak mám dále postupovat? Bydlím v podnájmu, takže si nemohu změnit trvalé bydliště a zároveň se nechci vzdát své poloviny bytu.
Děkuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com