Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
31.12.2007 jsem obdržela výpověd dohodou, která je z organizačních důvodů, jenomže tento důvod ve výpovědi uveden není. Výpověd dohodou jsem proto nepodepsala. Podle zákona mám právo na odstupné a jelikož v podniku teď probíhá rekonstrukce a nebyla mi přidělena žádná práce zaslala sem žádost o udělení práce na adresu firmy. Žádná odpověď na tento dopis nedošla. Tato situace byla nakonec svěřena provoznímu, který mi odmítá vyplatit jakékoliv odstupné a výplatu za leden, na kterou mám taky zřejmě právo. Chtěla bych nastoupit do nového zaměstnání, ale jelikož nemám podepsanou výpověď tak tak učinit nemohu.
Dobrý den, na dohodu jste nepřistoupila, tudíž pracovní poměr trvá. Do nové práce nastoupit můžete, je možné mít i více pracovních poměrů. Problém by však nastal ve chvíli, kdy by původní zaměstnavatel po Vás požadoval, aby jste nastoupila zpět do práce. Nyní jak píšete Vám žádnou práci nepřiděluje. Jinak podejte podnět na Oblastní inspektorát práce, který řeší porušování pracovněprávních předpisů. Jinak to vypadá, že nároky na dlužnou náhradu mzdy (kterou Vám dluží, protože Vám nepřiděloval práci, což je překážka na straně zaměstnavatele) budete muset uplatnit žalobou u soudu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com