Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak postupovat v případě, kdy můj otec zemřel a s jistotou vím, že své úspory měl uloženy na účtu u jedné švýcarské banky. Při projednávání jeho pozůstalosti jeho druhá manželka u notáře sdělila, že o žádném zahraničním účtu nic neví (s největší pravděpodobností záměrně). Jsem na 100% přesvědčena, že účet existoval nebo ještě existuje, ale bohužel nemám žádné písemné doklady o jeho existenci. Dědické řízení bylo před necelým rokem ukončeno mimosoudní dohodou. Notář tuto věc neřešil, protože neměl žádné podklady, které já bohužel nemám a vdova tvrdí, že také ne. Připadám si v tomto případě podvedená a chtěla bych se zeptat, zda existuje nějaká možnost, jak tuto věc dodatečně vyřešit.
Předem děkuji za odpověď
Peterková
otec měl učet ve švýcarské banky jak zjistíme
že ho tam měl. dějuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com