Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
1) jsem zaměstnaná od 18.11.2005 na dobu neurčitou. Jsem v 5 měsíci těhotenství a jsem v praconí neschopnosti (gynekolog mi nedoporučuj výkon práce - mám komplikace).V únoru mám nastoupit na mateřskou dovolenou.Z čeho se mi bude počátat průměr na mateřsku?
2) mám ještě 15dnů dovolené mám na celou nárok na proplacení, když jsem od září v prac. neschopnosti?
1) To je zde řešeno mnohokrát, projděte si příslušné diskuze.
2) Dovolenou Vám nikdo proplácet nebude. Po skončení MD a před nástupem o RD si požádejte o její vyčerpání, teprve pak Vám bude proplacena.
Dobrý den,
Pracuji v mateřské škole, můj plat je cca 13 000 kč čistého.V prosinci mě čeká větší gynekologická operace a budu tedy asi muset na neschopenku.Zajímalo by mě, kolik Kč budu brát, kolik procent se vyplácí a zda se platí i soboty a neděle.
Děkuji Tichá
Dobrý den,
to je dotaz pro mzdového účetního - zeptejte se jeho.
Prosím o radu: Po roce marodění jsem nastoupil do práce a jsem v částečném invalidním důchodu a po měsíci práce jsem začal marodit znova se stejným problémem jako předtím a dnes jsem byl v práci kvůli vypsání podpůrčí doby a tam mě zdělili že mě končí 7.4.2008. Je možné aby se podpůrčí doba započítávala zpětně do předchozí nemocenské?
Začátek marodění: 27.2.2007 - 10.1.2008
20.2.2008 - zatím trvá
Dobrý den, vy jste podpůrčí dobu zcela vyčerpal.Podle §15 odst. 4 zák.č. 54/1956 Sb., o nemocenském pojištění, platí, že při nové pracovní neschopnosti se započítávají do podpůrčí doby také předchozí období pracovní neschopnosti, pokud spadají do doby jednoho roku před vznikem nové pracovní neschopnosti. A to je Váš případ.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala,zda musím sdělovat svému zaměstnavateli,kdy jdu na kontrolu k lékaři a pokaždé - i v případě dlouhodobé neschopnosti mu hlásit, že zase za týden jdu na kontrolu apod. považuji to totiž za narušování osobní svobody a narušení lékařského tajemství. Myslím si, že plně stačí když mu ohlásím, že jsem v pracovní neschopnosti a poté den předem, že třeba druhý den dojdu do práce ne? Děkuji za odpověď
Zaměstnání není holubník, kam si přilétnete, kdy se Vám to zrovna hodí... Zaměstnavatel za Vás musí hledat náhradu, tak by asi bylo fér ho informovat, kdy tam budete a kdy už ne. Zkuste to vidět i z jeho pohledu.
Milá dámo, já jsem se bohužel neptala nato, co je fér nebo nefér vůči zaměstnavateli. Mě zajímá, jak je to z pohledu zákona, zda musím či nemusím něco hlásit. Ano, pokud se k Vám zaměstnavatel bude chovat jako člověk a ne jako tyran, potom není problém mu cokoli sdělovat či pro něj cokoli udělat. To však není můj případ a navíc, můj zaměstnavatel si za mě žádnou náhradu nehledá, je totiž natolik "hamižný" že vše za mě musí stihnout kolegyně a jelikož spolu dobře vycházíme, ona přesně ví, co se se mnou děje a ví že mi může v případě problému kdykoli zavolat.Zaměstnavatelů by se pořád někdo zastával ale kdo se zastane zaměstnanců a co vše si ještě musíme nechat líbit?Prostě si stále myslím, že můj zdravotní stav je má věc.
Dobrý den, hlásit jednotlivé kontroly nemusíte. Příslušnou část potvrzení o pracovní neschopnosti jste zaměstnavateli jistě předala. Teď záleží na Vašem zdravotním stavu a lékaři, kdy bude doba marození ukončena.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com