osobní bankrot - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Chtela by jsem vyhlasit osobni bankrot

Bohumila Daňová, 17.03.2008 10:13:26

Dobrý den.Jmenuji se Daňová Bohumila.Jsme rodina otec,matka a dvě deti.Jedno dítě má 47 roky a druhé 4 měsíce.Bydlíme v pronajme za 7000kč + elektrika.Chtela by jsem vyhlásiť osobní bankrot jelikož po mojom bývylěm manželovy ktorý neplatil dluhy se to prevedlo na mě a ja to nejsem schopná utáhnout.Otec rodiny pracuje a ja jsem na materské dovolené a platime dosť vysokej nájem tak nemám jak platit dluhy ktoré naskytly pri mojom byvalím manželovy.Chtela by jsem nejak poradit co mam delat aby jsem se nedostala jeste do vecsich problému s exekutory atd.Jsme uz pomalu na dne otec od rodiny musi chodit do prace od rana do vecera a vubec takmer neni z detma a platy ktoré mame se to neda utahnout.Exekutor pan Kosina neni schopny odpovedat na moje emaily a dela jsi co chce a vubec ho nezajima ze mam dve deti a ze jsem matka.Dekuji za odpoved.Daňova Bohumila.

Re: Chtela by jsem vyhlasit osobni bankrot

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 17.03.2008 10:18:58

Dobrý den,
na jednu stranu tento exekutor opravdu není moc vstřícný, na druhou stranu ho fakt, že máte 2 děti a jste matka opravdu nesmí zajímat.
Pokud chcete jít do tzv. oddlužení dle insolvenčního zákona, podívejte se nejprve na
http://insolvencni-zakon.justice.cz/

osobní bankrot

gabriela střasáková, 26.01.2008 13:34:16

Jsme 4členná rodina, manžel pracuje, já jsem na mateřské dovolené. Děti jsou 1rok a 3,5rokustaré. Máme byt,na který nám poskytla staveb. spořitelna překlenovací úvěr a úvěr ze staveb. spoření,dále máme několik spotřebitelských úvěrů, nebankovní půjčky.Jsme nyní ve finančí tísni, kdy už nemůžeme tohle vše splácet. Zvažujeme tedy o osobním bankrotu. Chtěla jsem se zeptat, jaká částka by nám zůstala, pokud by jsme bankrot uskutečnili a jestli na výše uvedené pohledávky se os. bankrot vztahuje. Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »