Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Prosím o radu.Koupil jsem tepelné čerpadlo,které po dvou týdnech přestalo fungovat(nerozmrazoval výparník),proběhlo několik oprav,avšak bez kladného výsledku.Byla provedena výměna a závada byla stejná.Po celou dobu těchto oprav jsem byl nucen topit záložním zdrojem (elektrokotlem),který slouží pouze v nouzi.Vzhledem k velkému příkonu 11kW/hod mi vznikla škoda díky nefunkčnosti tepelného čerpadla a to ve výši 30tis. Kč.Dle mého názoru se jedná o §600 OZ,protože mi vznikla škoda koupí nekvalitního čerpadla.Vše je jednoduše doložitelné spotřebou el. proudu za dané období 70dnů.Výrobce čerpadla mi odpověděl,že se na toto téma se mnou nehodlá bavit.Od kupní smlouvy jsem odstoupil a pořídil si jinou značku,která bez problémů slouží.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com