Dodatek k pracovní smlově - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

přeřazení na jinou práci a jiné místo výkonu práce

Petra Růžičková, 16.09.2009 09:57:18

Dobrý den,

jsem samoživitelka s 12 letým synem. Zaměstnavatel mě chce z důvodu reorganizace přeřadit na jinou práci, které je na jiném místě výkonu práce. Práce má jinak rozvrženou pracovní dobu. Nyní jsem pracovala od 7 do 17.hodin, teď bych měla pracovat od 11. do 23. hodin.
Nová práce je lépe finančně ohodnocena, musí mi zvýšit mzdu nebo má právo převést mě na jinou práci za stejnou mzdu? Když nebudu souhlasit může mi dát výpověď?

Děkuji.

Petra Růžičková

Dodatek k pracovní smlově

Vašek Adler, 22.01.2008 19:57:20

Dělám u firmy S.R.O.(zaměstnává cca 100lidí).Všichni jsme dostali pracovní smlouvu na dobu určitou 6měsíců se zkušební dobou 3měsíce.Dále dostáváme dodatek k pracovní smlouvě...pracovní poměr uzavřený do***se prodlužuje do (dalších 6měsíců).Většinou tam jsme všichni déle, než 2roky.Šéf prohlásil, že nikomu smlouvu na neurčito nedá,z důvodu - motivace k práci.Zajímalo by mě,jestli jedná protiprávně,či využívá mezery v zákoně.Může si dovolit dávat ,dodatky, libovolně dlouho?Předem díky za odpověď.Vašek

Re: Dodatek k pracovní smlově

Mgr. Oldřich Topka, 23.01.2008 08:39:48

Dobrý den, v tomhle případě žádná mezera v zákoně není. Po 2 letech určitého poměru u stejného zaměstnavatele jsou jen dva způsoby (§39 zákoníku práce). Buď uzavřít smlouvu na neurčito anebo neuzavírat žádnou a u takto nesolidní firmy (nebo osoby) v práci nepokračovat. Zaměstnavatel porušuje zákoník práce a můžete na něj podat podnět na Oblastní inspektorát práce. Jeho prohlášení o "motivaci" je naprostý nesmysl, jedná protiprávně a dodatek je neplatný.

Re: Dodatek k pracovní smlově

Vašek Adler, 16.03.2008 19:58:43

Dobrý den,děkuji za odpověď. Podal jsem na inspektorát práce podnět na prošetření výše uvedené záležitosti. Věc samozřejmě prošetří a budou požadovat nápravu. Dozvěděl jsem se na inspektorátu, že zaměstnavatel porušuje zákon jen částečně. Jedná se o to, že většina 80% zaměstnanců podepsala pracovní smlouvy před rokem 2004, kdy začal zákon platit. A zákon se vztahuje jen na pracovní smlouvy uzavřené po začátku jeho platnosti. Tak jsem zvědav, jak s námi (20%) zaměstnavatel naloží po kontrole z inspektorátu. Dám vědět

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »