dohoda o provedeni prace - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Dohoda o provedeni prace

Peter Kuchta, 31.01.2012 17:32:49

Dobry den chcel by som sa zeptat ked pracujem na dohodu o provedeni prace a mam mesicni plat nad 10000 tisic a je mi stahnuta dan a taky socialne a zdravotne tak se chci zeptak jestli mam narok na ulevu na dani. a mam este otazocku v prosinci 2011 som mal vyplatu nad 10000 dan mi bola stahnutaale zdravotne a socialne mi nebolo stahnute a nemal som ho ani plate a v praci mi tvrdia ze narok na ulavu nemam lebo mi ju nemaju z coho dat ked som nemal platene socialne a zdravotne dakujem

Re: Dohoda o provedeni prace

ivzez , 23.02.2012 15:44:10

U DPP nejde o výdělek, ale o odměnu.

Platby sociálního a zdravotního pojištění nijak nesouvisí s úlevou/ami na dani.

Sociální a zdravotní pojištění se při práci na DPP odvádí až z odměny za leden 2012, pokud odměna přesáhne 10.000 Kč.

dohoda o provedeni prace

Peter Kuchta, 16.01.2012 20:07:20

Dobry den som zamestnani na dohode o provedeni prace a chcel by som vediet ci mam narok na ulavu na dani a ulavu na deti a ak mam narok na ulavu na dani ci ma ma stym oboznamit zamestnavatel a dat mi podpisat tlaciva k prohlaseni k ulave na dani.Vpraci mi oznamili ze nemam narok na ulavu dani a taky ulavu na dieta.
Dakujem za odpoved Kuchta

Re: dohoda o provedeni prace

Karel Dlouhý, 16.01.2012 20:47:36

Pokud jinde nejste zaměstnán, tak u zaměstnavatele podepište prohlášení k dani - musí vám vyhovět.

Peter Kuchta, 17.01.2012 10:21:16

Dakujem pekne za odpoved

Peter Kuchta, 17.01.2012 10:23:24

Jeste se zeptam a na to dieta mam narok na tu ulavu na dieta

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »