Přepsání bytu se zástavním právem - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Přepsání bytu se zástavním právem

Zdeněk, 03.12.2011 22:11:02

Dobrý den,prosím o radu.Manželčiny rodiče si vzali hypotéku na koupi 3 bytů.Hypotéka je na 20 let na cca 1.5 milionu.Byty jsou napsané na rodiče a je na ně zástavní právo.S manželkou jsme si u stejné banky vzali úvěr na rekonstrukci jednoho z těch bytů.Manželka chce podat žádost o rozvod a souhlasí s tím,že ji vyplatím a v bytě zůstanu já.Lze nějak udělat,aby rodiče po zaplacení částky za jeden byt přepsali byt na mě?Nebo jde to nějak udělat,abych já mohl byt dál užívat a nemohl mě nikdo nikdy z bytu vyhodit?Omlouvám se,jestli se špatně vyjadřuji ale vůbec se v tom neorientuju.Děkuji

Re: Přepsání bytu se zástavním právem

právní vrba, 05.12.2011 11:36:15

Smajiteli bytu lze sepsat Smlouvu o smlouvě budoucí kupní, nebo bydlení v bytě zakotvit do nájemní smlouvy či Vám zřídit věcné břemeno (které vázne na nemovitosti i po příp. dražbě).

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »