Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
Jsem zaměstnán u dopravní společnosti kde odjezdím cca za měíc 230 hodin.ve smlouvě mám plat kolem 10080kč hrubého.Na výplatu ale nedostávám víc jak cca 9500 a kolem 2 tisíc mi dával zaměstnavatel bokem.Dělal jsem ranní od 01:00 až do 09:30 a odpolední od 10:00 do 18:30.víkendy,svátky.
neplatil mi ani sv,ani víkendy ani žádné příplatky.Chtěl jsem mu dát výpověd paragraf 56 za neplacení mzdy,nebo její části,ale zaměstnavatel byl rychlejší a výpověd dal on mě s dohodou podle § 52 odst.1 písm.c s dvou měsíční výpovědní lhůtou.od 1 prosince 2011 nastupuji k jinému zaměstnavateli.Výpověd jsem ale už podepsal a zaměstnavatel mě ted chce pustit dřív jen pod podmínkou že mi skrátí výpovědní dobu na měsíc a veme mi měsíc a půl odstupného.Stím nechci souhlasit tak se ptám zda mu mohu dát ještě výpověd podle § 56 za neplacení mzdy nebo její části, ikdyž sem podepsal výpověd.děkuji
Pletete si pojmy - výpověď, dohoda, okamžité trušení pracovního poměru.
" výpověd dal on mě s dohodou" - to je nesmysl
ikdyž sem podepsal výpověd - vy jste podepsal jen její převzetí
Ano, i za běhu výpovědní lhůty můžete okamžitě zrušit pracovní poměr podle § 56 písm. b) (pokud ty důvody jsou dány
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com