Vyhozen na ulici - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Vyhozen na ulici

Richard , 17.10.2011 13:44:54

Dobrý den,
je smutné řešit rodiné problémy soudně, ale asi s tím nic jiného neudělám. Rodiče se mi před nějakým rokem rozvedli a já zůstal v péči matky, s otcem jsem se přestal stýkat. Letos jsem dostudoval našel si práci... Včera jsme se pohádali. Odešel jsem odpoledne pryč. a večer jsem se vrátil 'domu' a ona me vyhodila na ulici. Prostě zbalila nějaké věci a vyhodila pred byt. Neměl jsem ani šanci si najít byt. Stal se ze me bezdomovec. Nemám kam jít.
-Neoznamila mi to prostě nic. Je toto v souladu s právním zákonem?
-Když jsem si odnášel věci tak na mě křičela dost vůlgarní slova, nadávky na celou ulici. cítím se dost trapně před všemi a s nervama jsem v koncich.
- asi pred pul rokem mi skončilo stavební spoření. bylo psané na mě, neměl jsem učet tak se peníze převedli na matku ale ta mi je nikdy nedala. a ani neda. smlouvu nemám. Má ji doma.
- mám ještě nejaké věci doma ale bohužel mi je nechce dát. smlouvy od nich nemam mám je zase doma.

Prosím poradte mi.

Re: Vyhozen na ulici

Karel Dlouhý, 17.10.2011 18:32:04

Pokud je vám více než 18 let a máte zaměstnání, nemusí již o vás matka pečovat. Musíte si najít někde podbájem.
Ze začátku zkuste nějaký azylový dům apod.
Peníze ze stavebního spoření budete muset vymáhat soudně, rovněž tak vaše další věci z bytu.

Re: Vyhozen na ulici

Richard , 18.10.2011 07:09:58

Děkuji, ale me by zajmalo jestli to muze udelat bez jakeho koliv varovani?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »