Narok na podporu - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Dovolená

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Narok na podporu

Petr Kost, 15.09.2011 19:18:13

Dobrý den,

dostal jsem se do situaci, kdy jsem byl v předchozích letech zaměstnán , potom propuštěn z tzv. "kapacitních" důvodů. Poté jsem byl 1,5 roku nezaměstnán.Načež jsem byl přijat na dobu určitou 6 měsíců, bohužel firma opět neodhadla vlastní výrobní potenciál a smlouvu mi neprodloužily. Po návštěvě pracovního úřadu mi nepřiznali podporu v nezaměstnanosti. Odůvodnení je, že jsem nesplnil celých 6 měsíců. Měl jsem sepsanou smlouvu "pouze" na 5 měsícu a 25 dní, tudíž jsem nesplni zákonem stanovenou podmínku. Jaké můžu podat odvalní a této věci, aby mi byla podpora přiznána?

Re: Narok na podporu

ivzez, 18.09.2011 18:31:55

Bohužel žádné. Podporu lze přiznat jenom v případě splnění podmínek stanovených zákonem o zaměstnanosti. Škoda, že jste se nedohodl se zaměstnavatelem o pozdějším skončení pracovního poměru.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »