Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
rád bych se zeptal, jestli existuje promlčecí doba v případě trvalých následků.
Před rokem a půl jsem šel společensky unaven z baru, načež jsem byl napaden dvěma mladými muži. Při střetu jsem se téměř nebránil a rány jsem jen inkasoval. Druhý den my pan doktor sdělil, že mám na dvou místech zlomenou lícní kost (levá strana) a naštípnutý nos, ale protože kost nebyla vychýlena, ale pouze promáčknutá, operace byla možná, nikoliv nezbytná a tak jsem odmítl.
Od té doby mi čas od času při chůzi či sportu začne ve vnitřním uchu podivně "cvakat", hůře vyrovnávám tlak při potápění a ucho mě po návratu z vody často bolí.
Momentálně pobývám v Anglii a během prvního týdne mi začalo znenadání pískat v onom "poškozeném" uchu - možná je to změnou klimatu. Do nemocnice si zajdu až po návratu do České republiky, pokud se stav nezhorší.
Oba útočníky znám od vidění, a proto jsem celou věc hodil za hlavu a nežaloval je, ale toto by mohlo situaci změnit.
předem děkuji za vaše rady
ML
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com