Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Ahoj, vyrobil jsem zákazníkovi na míru terarium přesně jak bylo řečeno ve smlouvě. Při přepravě se terarium rozbilo (vezl přepravce), který je sice pojištěný, ale zákazník terarium převzal bez výhrad a až za půl hodiny volal přepravci, že je terarium rozbité.
Přepravce mu reklamaci zamítl stím, že ho převzal bez výhrad a tudíž si ho poté mohl poškodit sám.
Zákazník teď chce peníze zpět po mě a vyhrožuje soudy.
Ve smlouvě je termín kdy bude terarium vyrobeno, ale termín dodání tam stanoven není (zákazník argumentuje tím, že terarium doteď nemá tudíž jsem porušil smlouvu)
Jelikož jde o zakázkovou výrobu je ve smlouvě také uvedeno, že platba je nevratná v případě, že zákazník odstoupí od smlouvy na což on tvrdí že toto je nezákoné.
Poraďte prosím jak dále pokračovat.
Děkuji za radu Petr O.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com