Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
můžete mi prosím dát vědět, jakou formou se můžu jako majitelka bytu bránit proti hluku z obchodu. Nastěhovala jsem se nedávno do nově koupeného bytu. Každý den asi hodinu před probuzením mě budí hluk způsobený příjmem zboží do prodejny potravin. Příjem zboží je umístěn přímo pod mým bytem.
Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den,
samozřejmě každý můžeme bránit svá práva, pokud se domníváme, že jsou ohrožena. V tomto případě si však nedokáži představit, že byste mohla být úspěšná. Sama jste uvedla, že jste se nově nastěhovala do bytu, tedy ten hluk tam již byl, když jste byt kupovala. Navíc, nikdo nezakáže prodejně, aby ji dodavatelé zaváželi, což obvykle probíhá v ranních hodinách.
Zkusit to však samozřejmě můžete. Obraťte se např. na hygienu ať změří onen hluk. Pokud by to překračovalo dané meze, můžete podat žalobu soudu na uložení určité povinnosti.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com