jak nebýt v hrsti - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

jak nebýt v hrsti

Libor, 31.05.2011 21:44:33

Dobrý den ! Potřebuju jak s hrsti ven. Nedávno mi rodiče darovali RD Vše proběhlo v pořádku . Ted jsem se rozhodl vzít hypotéku abych mohl zrenovovat dům náhle se mi ozve odhadce s rím že nemůže provést odhad kvůli tomu že pozemek před domem není náš. Tak jsme vyhledali majitele a došlo k běžné debatě. Shodou okolnosti majitel toho pozemku znam mého otxe a strýce tak došlo k otevřené diskuzy Zminil jsem se o hypotece a akutni rekonstrukci domu. Po ústní dohodě jsem sjednali ústně částku na 250,- m2 s tim že si geodeta pozvu sam a taky jsem byl požádán zda bych mu nepomihl abych domluvil i sousedy o koupi. jakmile všechni cíle jsem splnil a domlouval se po telefonu k smlouvě o smlouvě budoucí upozornil mě že dohodnutou částku ruší a chce po mě víc zatím neřekl ale chci se tomu bránit ale nevím jak. Nechci aby po mě pak žádal vysokou částku. Protože on moc dobře vím že ten pozemek nutně potřebuju.

Re: jak nebýt v hrsti

Milan Zeman, 31.05.2011 22:07:27

Domnívám se, že právní způsob jak jej donutit k prodeji pozemku za nižší cenu neexistuje.

Re: jak nebýt v hrsti

Libor, 31.05.2011 22:35:54

nechci cenu snižovat chci jen tu na kterou jsme se domluvili.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »