Obvinění z krádeže - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Obvineni

Mar Tin, 16.02.2012 13:28:45

Dobry den, mam otazku. Jake mame prava, kdyz se stalo tohle:
Posledni hodinu ve skole, co jsme koncili, tak sme meli DEJEPIS, a tak ucitelka ma vyklad pochopitelne a chodi a po tride a jeji pozdro bylo na ucitelskem stolku a lezelo tam. Jde o to, ze se ztratila propiska. Na zacatku hodiny, zapisovala tou propiskou, ale na konci hodiny ji uz nemela. Oznamila to po 2 dnech! Hodnota propiska je pry 30kc. Nema od ni doklad! Cela trida sedela, ale nic neukradla, ale ona na tom trva, ze sme to udelali my!

Obvinění z krádeže

mirek kazlepka, 10.05.2011 11:30:20

Dobrý den,
dne 3.5.11 jsem na bazoši.cz zakoupila notebook za 4700.Byl to notebook velmi kvalitní,v záruce,v hodnotě skoro18 tisíc.Pán se vymlouval na bývalou přítelkyni,které notebook na splátky koupil,ale přítelkyně od něj odešla a ted ho chce jen doplatit azbavit se ho.Nabízela jsem mu víc,jelikož mi psal,že má více zájemcu,ale on víc nechtěl."notebook" včera dorazil.V krabici ale místo notebooku byly dřevné desky a papíry.hned jsem volala na pštu,aby platbu neodesílali-balík byl na dobírku.Po té jsem ihned šla na policii,kde se mnou sepasli protokol a na poštu dali žádost,aby peníze byly zablokovány a zaslány zpět mě.
Jenže prodávající obvinuje mě,že jsem já balík vykradla a dala tam něco jiného a ted mám peníze i notebook.Chce na mě podat trestní oznámení za krádež.
Chci se zptat,jestli by i mě mohly být peníze zablokovány pokud nestihnou přijít do té doby,než on na mě podá trestní oznámení a co z toho vlastně muže být???3 roky podávám bez problému na aukru a ted se mi stane toto.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »