Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, před měsícem a pár dny, jsem uskutečnil koupi automobilu v autobazaru. Zhruba po měsíci od koupi mi vypověděla smlouva. Před koupí mě bazar informoval, že ze zákona mám právo na reklamaci motoru a převodovky. Když jsem šel do bazaru s tim, že bych chtěl reklamovat auto kvůli převodovce, řekli mi jen, že je možné se domluvit s člověkem co jim vozí auta na nějakym kompromisu. 6e mi ten určitý člověk může sehnat co nejlevnější převodovku a půl zaplatit. Když sem jim řekl, že nechápu proč se mám s nima dělit na opravě, když je to v záruce, řekli mi , že pokud se mi to nelíbí. Mužu to řešit soudne a zdůraznili mi, že se v tomhle pohybujou a že maj na to právníky. Má vůbec cenu se pouštět do nějakého soudního sporu s tím bazarem a nebo přistoupit na ten kompromis ? Děkuju za každou radu.
Pokud vada existovala již v době předání vozidla a neodpovídala míře používání a opotřebení, bude za vadu odpovídat prodávající, tj. pokud můžete výše uvedené prokázat, máte nárok na bezplatnou výměnu, jinak ne.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com