Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
včera jsem přes realitní kancelář uzavřel smlouvu o prodeji bytu ( uvažoval jsem buď o prodeji nebo o pronájmu ) a když jsem si dneska v klidu podrobně pročítal smluvní podmínky, není tam nic o možnosti kdykoliv zrušit smlouvu, akorát se tam píše o pokutě 19.500,- za porušení kdejakých podmínek a že prodej vlastně musí být pouze přes realitku. Tím pádem jsem vlastně s pronájmem na dně, jelikož byt nebudu moct pronajmout, protože bych nakonec musel platit výše uvedenou pokutu. Moc zkušeností nemám s realitama ani se zákonem, ale mohl by mi někdo napsat, zda-li je v zákoně něco napsáno ohledně zrušení smlouvy? Řekněme třeba do 14ti dnů bez udání důvodu, aniž bych musel někomu něco platit?
Děkuji všem za odpovědi a prosím, reagujte co nejrychleji
Zdenek
Proč jste si napřed nepřečetl co podepisujete? Možnost odstoupit od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů existuje pouze u spotřebitelských smluv uzavřených prostřednictvím prostředků komunikace na dálku, což není Váš případ.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com