Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
objednala jsem si u jedné firmy oblečení a peníze jsem poslala předem na účet, abych zbytečně neplatila dobírku. Jaké však bylo překvapení, když po mě na poště při vyzvednutí balíčku, chtěli zaplatit částku znovu. Peníze jsem ale zaplatila, protože jsem balík potřebovala a od pošty jsem si vzala potvrzení o zaplacení. Pak jsem firmě napsala, že někde nastal omyl a že jsem vlastně peníze zaplatila dvakrát. Oni odepsali, že vše vyřídí, ale i přes stálé upozorňování, už se skoro měsíc stále nic neděje. Jak mám prosím postupovat teď, když emailová komunikace je již evidentně zbytečná. Potvrzení o obojím zaplacení mám. Děkuji Tereza
Podat žalobu k soudu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com