Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý deň,
dostala som pokutu za to, ze mi prosla salinkarta. Platila mi do dnes do polnoci a rano ma zastavil revizor. vkuse si poctivo salinkarty kupujem, kazde 3 mesiace uz 3 roky a dnes mi to proste vypadlo.Mala som to prosle 8 hodin, proste ani den nepresiel od kedy mi skoncila platnost. Da sa s tym nieco robit? Alebo proste je im to jedno a budem musiet zaplatit???
Váš příběh je bezesporu dojemný, nemyslím si však že by byl natolik originální aby dojal kontrolory anebo vymahače dopravního podniku - doporučuji urychleně zaplatit, hrozí sankce a vymáhání (exekuce)- třeba i "po letech".
Ještě doplňuji, že pokud zaplatíte ihned, dává zpravidla Dopravní podnik slevu (v každém DP je to jinak).
Dobry den,
neni to tak davno,co me zastihnul revizor (v Brne) pri jizde na cerno. Jel jsem si zrovna kupovat novou prukazku,ktera byla 3 dny prosla. Bohuzel domluva s nim nebyla mozna a proto mi vypsal "Zapis o provedene prepravni kontrole". OP jsem mu odmitnul vydat jelikoz mi on odmitnul ukazat svuj kontrolni prukaz. Opsal si tedy pouze udaje z me prosle prukazky a to jeste se spatnym datumem narozeni.
Zajimalo by me,zda je takovy Zapis o kontrole z pravniho hlediska vubec platnym ? Pripadne,co vsechno je potreba zde uvest, aby nedoslo k nejakemu omylu pri vymahani? Jediny osobni udaj je tam pouze me jmeno a misto narozeni. Adresa je uvedena "pouze" prechodneho bydliste. Dekuji vsem za odpoved a pokud je dotaz ve spatne sekci,tak se moc omlouvam.
Doporučuji jít uhradit co nejdříve - než se to navýší o soudní a exekuční výdaje.
(Viz četné příspěvky zde i na různých internetových fórech.)
"Bohuzel domluva s nim nebyla mozna " - jaká domluva - neměl jste platnou jízdenku.
Podepsal jste zápis?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com