Zapis o provedene prepravni kontrole - udaje - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

pokuta-salinkarta

Martina, 27.07.2011 13:02:27

Dobrý deň,
dostala som pokutu za to, ze mi prosla salinkarta. Platila mi do dnes do polnoci a rano ma zastavil revizor. vkuse si poctivo salinkarty kupujem, kazde 3 mesiace uz 3 roky a dnes mi to proste vypadlo.Mala som to prosle 8 hodin, proste ani den nepresiel od kedy mi skoncila platnost. Da sa s tym nieco robit? Alebo proste je im to jedno a budem musiet zaplatit???

Re: pokuta-salinkarta

právní vrba, 27.07.2011 14:38:45

Váš příběh je bezesporu dojemný, nemyslím si však že by byl natolik originální aby dojal kontrolory anebo vymahače dopravního podniku - doporučuji urychleně zaplatit, hrozí sankce a vymáhání (exekuce)- třeba i "po letech".

Re: pokuta-salinkarta

Karel Dlouhý, 27.07.2011 19:56:51

Ještě doplňuji, že pokud zaplatíte ihned, dává zpravidla Dopravní podnik slevu (v každém DP je to jinak).

Zapis o provedene prepravni kontrole - udaje

Michal K., 20.03.2011 02:14:50

Dobry den,
neni to tak davno,co me zastihnul revizor (v Brne) pri jizde na cerno. Jel jsem si zrovna kupovat novou prukazku,ktera byla 3 dny prosla. Bohuzel domluva s nim nebyla mozna a proto mi vypsal "Zapis o provedene prepravni kontrole". OP jsem mu odmitnul vydat jelikoz mi on odmitnul ukazat svuj kontrolni prukaz. Opsal si tedy pouze udaje z me prosle prukazky a to jeste se spatnym datumem narozeni.
Zajimalo by me,zda je takovy Zapis o kontrole z pravniho hlediska vubec platnym ? Pripadne,co vsechno je potreba zde uvest, aby nedoslo k nejakemu omylu pri vymahani? Jediny osobni udaj je tam pouze me jmeno a misto narozeni. Adresa je uvedena "pouze" prechodneho bydliste. Dekuji vsem za odpoved a pokud je dotaz ve spatne sekci,tak se moc omlouvam.

Re: Zapis o provedene prepravni kontrole - udaje

Karel Dlouhý, 20.03.2011 19:03:49

Doporučuji jít uhradit co nejdříve - než se to navýší o soudní a exekuční výdaje.
(Viz četné příspěvky zde i na různých internetových fórech.)
"Bohuzel domluva s nim nebyla mozna " - jaká domluva - neměl jste platnou jízdenku.
Podepsal jste zápis?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »