Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,rád bych se poradil ohledně exekuce.Moje matka je dlouhodobě bez práce.Koupil jsem byt,který jsem si vlastními prostředky vybavil.Jelikož matku bez pomoci nenechám na ulici,bydlí u mně,má zde trvalé bydliště,ale de facto jí v bytě nic nepatří,je nemajetná.Přišel jí návrh na nařízení exekuce(dluh na zdr.pojištění).Mám oprávněnou obavu,že exekutor zabaví majetek který patří mně.Jak se tomu mohu bránit,kromě žaloby na vyjmutí věci? Mám standartně vybavenou domácnost,ale jak je to například s ledničkou,pračkou,nábytkem a ošacením?I kdybych podal žalobu na vyjmutí věci,nemůžu být několik týdnů,nebo měsíců bez ledničky,pračky apod.Stačí dohledat doklady o koupi?Ale v tom případě stejně nemohu prokázat,že jsem to zboží koupil já,jelikož se na paragonech ne
uvádí jméno kupujícího.Mám šanci přesvědčit exekutora,že veškerý majetek v bytě je výhradně můj?Nebo mohu sepsat nájemní smlouvu o bezúplatném užívání společných prostor+soupis majetku?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com