Současně zastavěné území - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Současně zastavěné území

Petr Barták, 15.02.2011 00:13:04

Je možné považovat území na územním plánu obce označené jako "území pro zájmovou činnost a rekreaci" za "současně zastavěné území"?

Re: Současně zastavěné území

Michal Lalík - poradenská kancelář, 15.02.2011 18:43:18

Dobrý den,

dle stavebního zákona je "Zastavěné území" - území vymezené územním plánem nebo postupem podle tohoto zákona (staveb. zákona); nemá-li obec takto vymezené zastavěné území, je zastavěným územím zastavěná část obce vymezená k 1. Září 1966 a vyznačená v mapách evidence nemovitostí (dále jen "intravilán").

pokud by jste potřeboval poradit, klidně se na mne obraťte

S pozdravem Michal Lalík

Re: Současně zastavěné území

Michal Lalík - poradenská kancelář, 15.02.2011 18:44:24

Dobrý den,

dle stavebního zákona je "Zastavěné území" - území vymezené územním plánem nebo postupem podle tohoto zákona (staveb. zákona); nemá-li obec takto vymezené zastavěné území, je zastavěným územím zastavěná část obce vymezená k 1. Září 1966 a vyznačená v mapách evidence nemovitostí (dále jen "intravilán").

pokud by jste potřeboval poradit, klidně se na mne obraťte můj e-mail je lalik.m@seznam.cz

S pozdravem Michal Lalík

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »