Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím moc o radu. Jsem momentálně na nemocenské již 2 týden,lékař mi stanovil novou diagnózu,musím tedy ještě marodit.V den kdy mi byla stanovena nová diagnoza jsem navštívila lékaře mimo termín plánované kontroly a zrovna mi přišla kontrola - najatá firma zaměstnavatelem. Zatím toto neřeším, neboť jsem byla opravdu u lékaře. Ale preventivně bych ráda věděla,co konkrétně musí kontrola provést,aby mohli skutečně tvrdit, že bylo schledáno PROKAZATELNĚ porušení režimu práce neschop. Bydlím v r domku a stává se, že se na mě nedozvoní,ale každý tedy vejde za bránu a zaťuká u dveří. Nelíbí se mi,že mě zaměstnavatel tvrdí, že jsem povinná mít zvonek v pořádku... Jsem doma sama a tento přístup mi příjde vyloženě jako buzerace. údajně nejsou povinni klepat na dveře když se nedozvoní.. jak si můžou dovolit tvrdit, že bylo prokazatelně porušeno cosi, když pouze zazvoní.. Já musím dodržet povinnost mít zvonek v pořádku a oni nemusí využít i jiné prokazující skutečnosti - klepat? Děkuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com