Vracení peněz za půl fukční telefon? - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Vracení peněz za půl fukční telefon?

ondřej brousil, 23.01.2011 21:07:06

Dobrý den. mam dotaz. 20 prosince 2010 jsem si koupil mobilni telefon. po nějaké době mi došlo že při příchozím hovoru mi nevibruje. 6.ledne 2011 tedy ani ne po měsíci používání ho jsem odnesl reklamovat pro nefukčnost vibrování. řekli mi že mi přehrajou software. po 3 dnech jsem si šel telefon vyzvednout.bylo mi oznámeno že ani stejné telefony co mají skladem nevibrujou a musím počkat až výrobce vydá nový software a pak mi ho přehrajou. MÁM NĚJAKÉ PRÁVO NA VRÁCENÍ PENĚZ KDYŽ MI PRODALI NAPŮL FUNKČNÍ TELEFON?????

Re: Vracení peněz za půl fukční telefon?

Milan Zeman, 24.01.2011 09:13:24

Máte právo na opravu vady nebo výměnu věci za věc bezvadnou, ovšem pokud jde o vadu neodstranitelnou, jako v tomto případě, máte nárok na slevu z kupní ceny nebo můžete odstoupit od smlouvy.

ondřej brousil, 24.01.2011 18:09:43

odstoupit od smlouvy mate namysli vraceni penez?

Milan Zeman, 25.01.2011 06:46:35

Ano, navzájem si vrátíte, co vám bylo podle smlouvy plněno, Vy telefon, prodejce peníze.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »