Nemocenská - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

neschopenka

Jana Bohunická, 06.04.2012 21:10:15

Dobrý den,

jsem na neschopence uz 3 tyden (zlomena noha), pracujem na castecni uvazek a zaroven jsem i studentka. Chcela by som sa opytat ci je navstevovanie skoly mimo vychazkove hodiny povazovano za nedodrzanie liecebneho procesu. Prace schopna nejsem protoze v ni musim behat nebo stat a v skole predsa len sedim a ak by som preukazala, napr ze do skoly chodim na aute tak by vlastne ani nemuselo byt porusenie liecebneho procesu chodenim.

Proste mi ide o to ze do skoly chodit musim a vychazkove hodiny mi na to nestacia. Ako by som mohla postupovat ?

Vopred dakujem za odpoved

Re: neschopenka

ivzez , 16.04.2012 01:09:57

Doporučuji se dohodnout s ošetřujícím lékařem.

Nemocenská

Michala Fochrová, 01.11.2010 18:43:12

Dobrý den,

v ukončila jsem PP dohodou a v ochranné lhůtě šla na nemocenskou, chtěla bych se zeptat zda je možnost navázání druhé neschopenky pokud mi bude stávající ukončena a v jakém časovém období. Jestli skončím jednu PN a na druhou musím nastoupit ještě týž den nebo je možno i druhý den a bude to považováno za pokračování té půředchozí.

Děkuji Fochrová

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »