Donucení podepsání výpovědi - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Donucení podepsání výpovědi

Jitka Melková, 25.08.2010 09:18:42

Dobrý den, mám dotaz.Pracuji jako účetní,jsem po operaci v neschopnosti.Minulý týden ředitel pro mě poslal auto,že musím do práce.Tam v ředitelně mi vysvětlil,že mi dává §53,že nemám hotovo a jsem prý stále na internetu a další nesmysly.Že ale není nelida,měl v počítači už připravenou výpověď,kterou jsem jako psala já,že to mám podepsat a §53 nedostanu.Chtěla jsem někomu zavolat,pan řed.mi řekl,že pokud opustím jeho ředitelnu,dává mi okamžitě §53.Rozbrečela jsem se,a abych neměla problémy na prac.úřadě,v novém zaměstn.atd, tak jsem to pod tlakem podepsala.A na rozloučenou mi řekl,že se nesmím zlobit,že jsem si s ním nesedla.
Musím podotknout, že jsem rychlá a bystrá pracovnice a nikdy jsem neměla pracovní ani kázeňské problémy.Můžu ještě něco dělat?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »