Kategorie: Pracovní právo / Dovolená
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,
mel bych na Vas dotaz.
Pracuji u jedne firmy ale po 1 mesici od podepsani smlouvy jsem dal vypoved. Bohuzel jsem nemel ve smlouve napsanou zkusebni dobu takze do prace musim jeste chodi do konce srpna.Ted se mi stala nemila vec ze jsem doma na neschopence, po 14-ti dnech jdu na kontrolu. Moje otazka zni: Mam narok na dovolenou kdyz jsem prac.smlouvu podepsal v kvetnu a asi po 35dnech jsem dal vypoved a nyni jsem jeste k tomu na neschopence?
dekuji za odpoved
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že v průběhu PP neodpracujete 60 dnů, vznikne Vám nárok na dovolenou za odpracované dny (za každých 21 odpracovaných dnů 1/12). Zaměstnavatel Vám může do konce srpna umožnit čerpání dovolené. Domnívám se ale, že Vám zaměstnavatel nevyčerpanou dovolenou proplatí při skončení PP.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com