Problém se sestrou o dědictví - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Problém se sestrou o dědictví

Míra Vysoký, 15.07.2010 12:12:54

V roce 2007 zemřela maminka a zůstal nevlastní otec,který zemřel v roce 2009,maminka chtěla abych zdědil byt v OV,bohužel to nebylo nikde psáno jen je plno svědků,dohodli jsme se se sestrou (byl to její nápad) že si nechá byt napsat na sebe a nevlastní otec bude věcné břemeno,po jeho smrti byt prodáme a rozdělíme se,bohužel jsem na to přistoupil a podepsal vyrovnání dědictví po mamince.Po smrti nevl. otce mi sestra ukázala usnesení kde se dělí byt na 3 části otec 150 000,- sestra 100 000,- a já 50 000,- ze 300 000,- odhadu za byt. Nyní byt prodala svému synovi. Byt má hodnotu 500 000,- Prodala za 450 000,- Nedostal jsem ani korunu a se sestrou není žádná řeč a připadám si podvedený.Prosím Vás můžu s tím něco udělat? Děkuji za odpověd.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »