Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den...
Jsem od listopadu v nemocenském stavu a mám pojíštění úvěr u GE MONEY BANK ke dni 30.04.13 mi byla vystavena upomínka na 91.483 kč od agentury zabývyjící se správou , odkupem a řešením pohledávek MEMFIS.CZ chce at do 5 dnů uhradím celou částku.Co mám v tomto případě dělat,děkuji!
Dobry den jsem duchodce vlastnim nemovitost a nabytek v byte staram se o vnuka kteremu je 27 let a nadelal si plno dluhu ma exekuce a nechce to splacet nepracuje ma u me trvali pobyt mam strach ze mi exekutor neco veme muzu muz naspat darovaci listinu na movity majetek na nemovitost ne neni to tak velky dluh aby mi zabavili nemovitost
Dobrý den
Obracím se na vás měla jsem pujčku kterou jsem zaplatila sice s problémem ale je zaplacená po té jsem dostala pokutu přes 23 tisíc také jsem je uhradila ,po uhrazení mě bylo zděleno že mám zaplatit 1800kč to jsem také zaplatila ! a poukázku jsem ofotila a zaslala bylo mě řečeno že nic nedostali poukázka byla zaplacená v den kdy beru invalidní důchod tak že 9.7 ten den večer jsem zaslala ofocenou poukázku bylo mě zděleno že jí nedostali tak že jsem si našla odeslané a přeposlala nato mě bylo zasláno toto !
Děkuji za doložení dokladu o zaplacení. Na Vaši adresu bude ještě v nejbližší době doručen příkaz k úhradě nákladů exekuce, který však slouží pouze k vyčíslení nákladů exekuce, již nic neplaťte. Zároveň bude Vaše nemovitost odblokována. Jakmile tento exekuční příkaz nabyde právní moci, exekuční řízení bude pravomocně ukončeno. O tomto budete vyrozuměna opět písemně. PROSÍM O RADU NELÍBÍ SE MĚ TO DĚKUJI kVĚTA
S pozdravem,
Iva Stavinohová
Pověřena soudním exekutorem
je to jen alibistická formalita bankovních institutů a nezáleží na tom, kdo to ve skutečnosti podepíše. Je to strašák na ručitele, a podklad pro fofrsoudy že dlužník něco podepsal. A kdo na to doplatí,kdo jiný než ručitel.Podpis dlužníka kolikrát ani ručitel nezná,a když má podezření že podpisy nejsou si totožné, tak policie se opírá o ručitelský závazek. Tak jaký pak Uznání dluhu a Uznání závazku......
děkuji Kozák
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.cz