Garáž - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Garáž

Lenka, 12.01.2008 20:07:29

GARÁŽ
Začnu atypicky"za dobrotu na žebrotu"
Otec mého přítele rušil krám.Neměl kam dát věci z krámu, a tak jsem mu řekla, že mu je vezmu k sobě do garáže.Garáž mám pronajatou od svého zaměstnavatele.Nemáne tím pádem uzavřenou žádnou smlouvu mezi sebou..to prostě nešlo, domnívala jsem se, že důvěra stačí.Otec přítele mi slíbil, že po čase vše odveze, ale nic se neděje.Mezičasem měl můj zaměstanvatel kontrolu od požárníků - výsledek kvůli uskladněným věcem v mé garáži dostal pokutu.Já jsem otce přítele několikrát vyzývala , aby ty věci vystěhoval, telefonicky a sms formou.Nic hraje mrtvého brouka....
Můj problém spočívá v těchto věcech:
1.Chci ty věci a musím garáž vystěhovat-kvůli němu a pokutě mi zrušili nájem.Jak to ale udělat, bez toho, aby mě mohl nějakým způsobem napadnout, že jsem mu zničila věci a podobně? 2.Můžu to prostě naložit na auto a vysypat mu to před barákem?Mám k tomu volat policii?
Prosím pomozte mi, za jakou koliv radu budu vděčná

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »