platový výměr - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Dotaz

VENDULA BALVÍNOVÁ, 09.12.2010 23:44:07

Dobrý den,prosím, potřebovala bych poradit,jak si ověřím správnost svého platového výměru?Vystudovala jsem SOŠ,obor sociální péče,pečovatelská činnost,ukončeno maturitou.V roce 2009 jsem nastoupila do práce jako teréní praconice u MÚSS a měla jsem platovou třídu 4 stupeň 8,po roce jsem přešla do domova pro seniory jako pracovník přímé obslužné péče a zde mám stejnou třídu,ale stupeň 2.Proč mám nižší stupeň a i menší výplatu,když mi přibyla roční praxe a mám příplatky za práci v domově(infekční a pod.).Děkuji za odpověď Vendula Balvínová

platový výměr

tomáš houška, 08.04.2010 08:37:05

Dobry den,
obracim se na Vas s prosbou o pomoc/informace ohledne moji situace.
Jsem zamestnany od zacatku brezna (1.3.2010), mam podepsanou pracovni smlouvu na dobu urcitou(3 roky), ve ktere je napsane, ze plat je urcen prilozenym platovym vymerem. Ten mi mel byt dat nasledujici den po podpisu smlouvy (tzn. k 2.3.2010). To se bohuzel nestalo. Ma pozice je prvni v nově vzniklé divizi a vedeni urad trva schvaleni nastaveni platu (jsem zamestnancem státní správy). Do dnesniho dne nemam podepsany platovy vymer a navic budu mit i nizsi mzdu oproti puvodne slibene (pri podpisu pracovni smlouvy). Jakym zpusobem se branit? Je mozne mit podepsanou pracovni smlouvu a ne platovy vymer ve smlouve zmineny? Jak postupovat?
dekuji za rady!!

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »