právník u rozvodu zdarma - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

právník u rozvodu zdarma

Jaroslav Pochyly, 24.03.2010 22:03:49

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jak je to s právníky zdarma..Chci se rozvést,se svou manželkou.Ona je momentálně nezaměstnaná a vlastní dům,kde bydlíme a půl domu po svém otci..Já mám pouze auto,ve kterém vozím svého invalidního otce a invalidní důchod 6000 kč.Jinak žádnou finanční hotovost.Je to opravdu tak,že ona jako ,chudák bez příjmu' může mít advokáta zdarma a já ho budu muset zaplatit,protože příjem mám?Jí se moc nechce pracovat,dělá ze sebe chudáka a já prý mám povinnost jí živit.A čeká,jaké seženu zaměstnání,abych jí po rozvodu mohl živit.Já budu po rozvodu platit podnájem a ještě bydlení své ženy,které se nechce dělat?A to jí zůstane na domě několik set tisíc korun v rekonstrukcích..Kdy má člověk nárok na advokáta zdarma a jak tuto situaci nejlépe řešit?Nezlobte se,ale pročetl jsem tady toho dost,tak mi prosím nepište,najděte si právníka..Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »