Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, měl bych pár dotazů:
nastoupil jsem do firmy na THP pozici. Ve mzdovém výměru jsem měl stanovený základní plat a osobní příplatek za hodinu. Po uplynutí zkušební doby jsem dostal nový zvýšený mzdový výměr na hodinu. Za 2 měsíce ale THP pracovnící byli převedeni na tarifní mzdu, někteří na to dostali nový výměr, já ale ne. Na výplatním pásku v kolonce "sazba", mám místo hodinové sazby pevně danou hodnotu, která je každý měsíc stejná Ale co se mění je hodnota osobního ohodnocení, která je každý měsíc jiná. Mění se na základě rozhodnutí majitele o způsobu krácení/ navyšování osobního ohodnocení na základě měsičního výsledku našeho oddělení. Mám právo požadovat i zpětně výpočet mzdy podle platného platového výměru nebo tím, že jsem doposud mlčel, tak už nic nezmůžu? A jak je to se mzdou v případě, že za stejnou práci na stejné pozici a s vyšším vzděláním dostávám v základu méně než kolega, který je ve firmě o cca 6 měsíců déle a s nižším vzděláním?
Dík
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com