Kategorie: Právo duševního vlastnictví / Autorské právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
můj dotaz se týká jedné knihy od nakladatelství Panorama. Šlo o hrací knížečku(gamebook), kterou bych rád předělal do jednoduché flash hry.
Chtěl jsem nakladatelství zkontaktovat, ale z internetu jsem zjistil že je v likvidaci. Autorka Ljuba Štíplová zemřela, a na nikoho dalšího se mi nepodařilo získat kontakt.
Nevíte kde bych zjistil, kdo je majitelem práv knih nakladatelství Panorama, nebo jestli práva zanikly likvidací nakladatelství? Případně jestli práva na knihu měla autorka sama? Za odpověď předem děkuji.
Když je nakladatelství v likvidaci, tak musíte kontaktovat likvidátora.
Autorská práva trvají 70 let po smrti autora - tedy musíte najít dědice Ljuby Štíplové, popř. se obrátit na agenturu Dilia nebo Aurapont, zda je nezastupují.
Pokud se Vám nepodaří někoho kontaktovat, tak to prostě použít nemůžete!
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com