Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, můj dotaz se týká rekvalif. na ÚP. Od července 09 jsem vedená na ÚP z důvodů odchodu dítěte z MŠ. Syn byl neustále nemocný a proto nám dětská lékařka pobyt ve školce nedoporučila. Od té doby jsem se synem doma bez příjmů. V únoru mi paní na ÚP oznámila, že budu zařazena do rekval. kurzu, a toto mi i zapíší do tzv, akčního plánu, tudíž není možnost na rekvalifikaci nenastoupit! Pokud bych to odmítla, vyřadí mě na 6. měs z ÚP. Chci se proto zeptat jestli mám povinnost nastoupit na rekval. jestliže jsem doma s 5-ti letým synem, který nesmí do kolektivu ( mohu lékařsky potvrdit )a nemám ani na něj žádné hlídání! Rekvalif. je v době od 8,00-14,30 každý prac. den. V této době jsou všichni v práci. Manžel si na 5 týdnů v kuse vzít dovolenou nemůže, navíc jsme závislý na jeho příjmech, já jsem doma zůstala bez příjmů. Děkuji Marcela Viková
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com