Vyhradní zástupce - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Vyhradní zástupce

diego, 04.03.2010 19:22:29

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jak je to s výhradním zastoupením.V lednu jsem si založil e-shop se spodním prádlem.Použil jsem fotky od svého dodavatele(velkosklad) v Polsku.Minulý týden mi přišly vyhrůžky od výhradních zástupců značek,které prodávám,abych odstranil foky a popisky u zboží.Že jedině oni mají právo použití fotek jako výhradní zástupci této značky u nás.Ještě mi pohrozili,že musím zvýšit ceny dle jejich stránek.Prý dovážím nelegálě toto zboží a i prodávám.Jak se můžu bránit?Děkuji za odpověď

Re: Vyhradní zástupce

Bronislav Kasztura, 08.03.2010 22:05:46

nikdo mi neporadí?

Re: Vyhradní zástupce

stuff, 09.06.2010 08:58:58

Tak toto by mě také zajímalo .
Ale dle mého názoru Vám nemohou zakázat prodej , vždyť v rámci EU je volný pohyb zboží .
Ale chce to vidět jejich smlouvu s výrobcem( dodavatelem) . Jestli mají skutečně výhradní zastoupení , nebo Vás jen zastrašují .
Výhradní zastoupení je docela drahé :)
Požádejte je aby Vám poslali písemné vyjádření a nej telefonickou a emailovou komunikaci .

Ale raději bych počkal na vyjádření zkušenějších ...

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »