Kategorie: Právo duševního vlastnictví / Autorské právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Pro své webové stránky jsem si sama vytvořila obrázky, abych se nedostala do problémů, že někomu kopíruji obrázky. Tyto obrázky jsem si opatřila svým vlastním podpisem Packa. Po nějakém čase jsem narazila na okopírované články i s obrázky na 2 jiných webovkách. Ihned jsem kontaktovala provozovatele těchto dvou stránek. Na jednom reagovali vstřícně a velmi ochotně a druhý den byl web zablokován. Druhý provozoval neustále vyžadoval z mé strany dokázání autorství. Následovně jsem jim poslala zvětšenou originální verzi jednoho obrázku, protože na web je zmenšuji. Také jsem jim zasílala i zdrojový kód okopírovaného webu, kde je jasně vidět adresa obrázků směřujících na můj web. Také při zobrazení vlastností obrázků se zobrazí adresa směřující k mému webu. A web je i nadále po 14 dnech přístupný veřejnosti, přitom se ve svých podmínkách uživalů zmiňují o tom, že chrání autorská práva. Proto bych se chtěla zeptat, jak nadále postupovat.
Ahoj, bohužel ti řeknu že stím nic nenaděláš, protože pokuď ten člověk na nich nevydělává není to trestné...
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com