spoluvlastnictví pozemku a parkování na něm - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

spoluvlastnictví pozemku a parkování na něm

Kobylarz M., 17.01.2010 13:16:10

Dobrý den, koupila jsem bytovou jednotku s pozemkem před domem a za domem. Na každém mám nějaký podíl. Před domem jsou 3 parkovací stání, ale jsme 4 bytové jednotky a všichni mají ve smlouvě právo na parkovací místo. Nemohla jsem ovlivnit, to co prodávající firma dala do ostatních smluv, ale teď si všichni nárokují parkování. Každé parkovací místo má 20m2 a já vlatním na daném pozemku 28m2, sousedka 27m2 a zbylé dvě garsonky mají každá 13m2. Nevíme jak tento problém vyřešit, protože všichni chtějí parkovat a garsonky mají podle smlouvy možnost parkovácího místa na 20m2, ale vlastní pouze 13m2. Jak je to možné? Jak to dořešit? Podle prvních nabídek, kdy firma prodávala byty bylo zaznačeno, že bude mít parkování pouze jedna garsonka, NP. A teď jsme 4 byty na 3 místa. Co je možno dělat?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »