Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, přišel mi obyčejnou poštou dopis od vymáhací firmy, že evidují můj nedoplatek u pojistné smlouvy z roku 2002. Já si nejsem vědoma,že bych nějakou životní pojistku u IPB pojišťovny v roce 2002 uzavírala, obzvláště,když u nich mám pojistku z roku 1998.
Poradíte mi,jak postupovat dál? Paní mi tvrdí,že jsem nepřebírala doporučené dopisy od IPB pojišťovny (což je nesmysl). Když jsem žádala o doložení smlouvy,tak prý mi ji najdou,ale za poplatek 200,-. Momentálně (protože jsem si trvala na tom,že jsem žádnou další životní pojisktu neuzavírala) po mně požadují Čestné prohlášení.
Když jim ho vystavím a oni náhodou smlouvu z roku 2002 najdou,co z toho bude pro mě plynout? A není tato záležitost už promlčená?
Velmi děkuji za radu,jak v tomto případě postupovat,protože po telefonu je s nimi velmi špatná komunikace.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com