Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, už jsem jednou tento dotaz psala a bohužel mi nebyl zodpovězen.Proto bych se chtěla zeptat ještě jednou.Jsem rok rozvedená a u soudu jsme se dohodli na výživném na dvě děti 1600kč.Manžel doložil příjmy 8000kč měsíčně.Vím, že dostává peníze bokem, ale důkaz na to nemám.Chtěla jsem se zeptat jestli má vůbec cenu žádat zvýšení výživného za předpokladu, že nastane změna a děti dosáhnou věku 11 a 6 let.Malý nastupuje do první třídy.Obávám se, že opět donese potvrzené jen oficielní příjmy.Na děti nijak jinak nepřizpívá jak u soudu přislíbil.Myslím tím na tábor, na brýle, plavecký kurz aj.
Děkuji za odpověd
Dobrý den, rozhodnutí soudu je těžké předjímat. Zkusit to samozřejmě můžete, už jen proto, že se změnili potřeby dětí (to mladší jde do školy, čili bude mít vyšší náklady). Řečeno ale upřímně, pokud nebudete mít svědky, kteří u soudu prohlásí, že jeho příjmy jsou vyšší než dokládá, velkou šanci na úspěch nemáte...
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com