prosím o radu - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

prosím o radu

Kamila Čechová, 05.01.2010 18:15:39

dobrý den, chtěla jsem se informovat.Prodala jsem přez internet na Hyperinzerci sedlo za 5500,pani si ho vyzvedla a zaplatila.Ještě než si pro něj šla na poštu volala,že ho vyzkouší a dá vědět.jenže pani se neozvala a po měsíci mi přišlo sedlo bez dobírky na podpis.sedlo jsem převzala pani se ozvala až za další týden a křičela na mě kde mám peníze,že je chce okamžitě.Jenže mě vznikl další problém sedlo jsem musela rychle prodat takže za 5000.a teď čekám na peníze, že jí je vrátim, ale bez poštovného a nákladů které mi jejím jednáním vznikly.Pani mi teď telefonicky vyhrožuje, že mě udá a pomluví mě do časopisů a novin.Jednám protiprávně?můžu se nějak bránit když to udělá,děkuju.

Re: prosím o radu

Karel Dlouhý, 05.01.2010 19:44:00

Nepíšete, proč vám sedlo vrátila resp. proč jste je přijala.
Odstoupit od smlouvy může, pokud by věc vykazovala vady - to neuvádíte. V tom případě byste si vrátili svá plnění - vy máte sedlo a jí byste vrátila peníze.

Bránit se můžete

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »