Ukončení smlouvy - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

dvoumesicni vypovedni lhuta

Lucie Zbiralova, 05.01.2010 19:13:05

Dobry den!Vzamestnani jsem podala vypoved s dvoumesicni vypovedni lhutou.Zamestnavatel mi navrhnul vypoved dohodou a mohu odejit hned.Mam v tomto pripade narok na odstupne ve vysi dvou mesicnich mezd?Dekuji za odpoved.

Re: dvoumesicni vypovedni lhuta

Karel Dlouhý, 05.01.2010 19:29:49

Na odstupné nárok nemáte.

Ukončení smlouvy

karel drlik, 05.01.2010 14:28:30

Dobrý den, mám u jazykové agentury smlouvu na jazykový kurz ( 2 semestry ), cenu kurzu jsem se zavázal uhradit ve dvou splátkách. Nyní mám zaplacený jeden semestr, na následující z pracovních důvodů nemohu nastoupit. Když jsem se rozhodl smlouvu ukončit, řekli mi že to nelze, že zase musím najít náhradu, nebo si kurz vybrat jiným způsobem, ale že zbývající částku musím uhradit. Opravdu je tomu tak ?

...
1. Podpisem této smlouvy činí Klient neodvolatelný návrh na uzavření smlouvy o poskytnutí jazykového kurzu ....

3. V případě porušení smlouvy Klientem formou i nezaviněného nevyčerpání celého objednaného kurzu ve sjednaném termínu se smluvní pokuta ve prospěch Pořadatele kurzu sjednává ve výši rovnající se rozdílu mezi uhrazenou Cenou kurzu a částí Ceny kurzu vyčerpanou k poslednímu dni sjednanému termínu jazykového kurzu dle objednávky
...

Děkuji předem za každou pomoc

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »