problém s kročejovým hlukem - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

problém s kročejovým hlukem

Jana K., 26.12.2009 22:48:58

dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je nějaká obrana proti kročejovému hluku z bytu nade mnou. Bydlím 2 roky v novém bytě (i domě) a mám neustálý problém s tím, že od sousedů nade mnou, je neustále slyšet "veškerý provoz domácnosti". Podle toho, co jsem vyčetla o kročejovém hluku je jediná ochrana udělat opatření z jejich strany bytu. Evidentně byla v jejich bytě udělaná špatně (někdy mi přijde, že vůbec) podlahová izolace a já nyní slyším do bytu úplně vše. Už dva roky si podle nich musím řídit život. Musím chodit spát až oni usnou a vstávám s nimi. Nemám šanci spát déle, ani když bych mohla. Když jsem nemocná, musím jezdit k rodičům, protože v bytě přes den není možné spát. Jen chci ještě zmínit, že mají 2 malé děti a psa. Dá se proti tomuto nějak bránit? Myslela jsem, že nechám strhnout stropy a udělat pořádnou izolaci ode mne, ale podle článků, by to bylo k ničemu. Také mi vadí, proč bych měla doplácet na něčí šlendriánství. Je nějaká možnost se proti tomuto bránit?děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »