Prodej - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Prodej

Erika Hausteinova, 29.11.2009 01:52:59

Dobrý den.Ráda bych se Vás požádala o radu.V roce 2007 jsem koupila ojetý motocykl.Užívala a za rok prodala.Kupující si týden před koupí detailně prohlédl motocykl a opsal si identifikační znaky s tím,že si je nechá prověřit.Sám si též vypracoval kup.smlouvu/standartní k.s. na motorové vozidlo/,provedl evidenční prohlídku na stk a přihlásil.Po 9 měsících od převzetí motocyklu/uvedeno v kup. sml./ se mi ozval s tím,že motocykl je osazen jiným typem motoru,který musel opravit a identif. znaky jsou přebroušeny.Nyní se domáhá zaplacení opravy/40000 kč/a rozdílu v typu motoru nebo úplné navrácení ceny,opravy a dalších nákladů a vyhrožuje soudem.Opírá se o neplatnost kupní smlouvy,obohacení.Já jsem o vadách nevěděla,měla jsem svoji motorku za bezvadnou.Podle obč. zák. by měl vady vytknout co nejdříve ,nejpozději do 6 ti měsíců od převzetí věci aby se daly vymáhat soudně a nebo má pravdu s neplatností smlouvy.Moc děkuju za radu,jsem opravdu bezradná.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »