Pronajatý družstevní byt - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

dataz na družstevní byt

Eva Šinderbalova, 20.11.2009 20:56:09

Dobry den, chtěla jsem se zeptat od OKD jsem si pronajala byt v pamatkové oblasti V Ostravě, ale při sepsaní nájemní smlouvy mi nebyli oznameny dostatečné informace (ohledně bytu) a do 5dnu jsem tedy podala odstoupení od smlouvy čekala jsem měsíc na vyjadření podala jsem tedy druhy kde mi řekli že se mi mužou vyjadřit až budou chtít a tak bych se chtěla zeptat jak to tedy jde udělat abych neplatila najem za to že tam nebydlím. Předem děkuji Šinderbalova.

Pronajatý družstevní byt

Kateřina Francouzová, 18.11.2009 10:07:15

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jak se můžu bránit, když majitel bytu, který mi pronajal byt mi neprodloužil smluvu po roce a teď po mě chce platit nájemné 14500 aniž by mi to oznámil písemnou formou. Ve smlouvě která byla předtím uzavřena a která platila rok, byla uvedena cena 10000. Nyní po mě majitelka chce 14500. Byt řádně užívám. Jedná se o družstevní byt, a v této chvíli jsem tam více méně načerno jako nájemce. Mám nějakou šanci se začít bránit? Předem moc děkuji za radu.

Kateřina

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »