Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den, chtěla jsem se zeptat od OKD jsem si pronajala byt v pamatkové oblasti V Ostravě, ale při sepsaní nájemní smlouvy mi nebyli oznameny dostatečné informace (ohledně bytu) a do 5dnu jsem tedy podala odstoupení od smlouvy čekala jsem měsíc na vyjadření podala jsem tedy druhy kde mi řekli že se mi mužou vyjadřit až budou chtít a tak bych se chtěla zeptat jak to tedy jde udělat abych neplatila najem za to že tam nebydlím. Předem děkuji Šinderbalova.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak se můžu bránit, když majitel bytu, který mi pronajal byt mi neprodloužil smluvu po roce a teď po mě chce platit nájemné 14500 aniž by mi to oznámil písemnou formou. Ve smlouvě která byla předtím uzavřena a která platila rok, byla uvedena cena 10000. Nyní po mě majitelka chce 14500. Byt řádně užívám. Jedná se o družstevní byt, a v této chvíli jsem tam více méně načerno jako nájemce. Mám nějakou šanci se začít bránit? Předem moc děkuji za radu.
Kateřina
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com