Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Počátkem 03/2009 jsem měl pracovní úraz s kolenem a 6 týdnů jsem byl v pracovní neschopnosti. Vše proběhlo v pořádku a dostal jsem řádnou náhradu mzdy za pracovní úraz. Vzhledem k tomu, že koleno stále bolelo a bolest se stupňovala, objednal jsem se po 1/2 roce na ortopedii, kde mě po prohlídce doporučili vyšetření na magnetické rezonanci. Až tam mě zjistili prasklinu menisku a poškozené vazy, což předchozí rtg snímky neukázaly. Po doporučení ortopeda jsem podstoupil nyní v 11/2009 operaci - artroskopii kolene a byla mě vystavena neschopenka na pracovní úraz. V lékařské zprávě mám uvedeno, že bolesti přetrvávají od úrazu v 03/2009 a poškození zjistila až mag.rezonance. Bude mě takto doležený úraz uznán jako pracovní ??
Děkuji Vališ Jiří
To bude záležet zejména na odborných (lékařských) posudcích, kde se prokáže příčinná souvislost.
Prostě to požadujte a uvidíte.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com