pracovní úraz - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

pracovní úraz

Jiří Vališ, 13.11.2009 13:14:19

Počátkem 03/2009 jsem měl pracovní úraz s kolenem a 6 týdnů jsem byl v pracovní neschopnosti. Vše proběhlo v pořádku a dostal jsem řádnou náhradu mzdy za pracovní úraz. Vzhledem k tomu, že koleno stále bolelo a bolest se stupňovala, objednal jsem se po 1/2 roce na ortopedii, kde mě po prohlídce doporučili vyšetření na magnetické rezonanci. Až tam mě zjistili prasklinu menisku a poškozené vazy, což předchozí rtg snímky neukázaly. Po doporučení ortopeda jsem podstoupil nyní v 11/2009 operaci - artroskopii kolene a byla mě vystavena neschopenka na pracovní úraz. V lékařské zprávě mám uvedeno, že bolesti přetrvávají od úrazu v 03/2009 a poškození zjistila až mag.rezonance. Bude mě takto doležený úraz uznán jako pracovní ??
Děkuji Vališ Jiří

Re: pracovní úraz

Karel Dlouhý, 13.11.2009 19:54:00

To bude záležet zejména na odborných (lékařských) posudcích, kde se prokáže příčinná souvislost.
Prostě to požadujte a uvidíte.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »