Kategorie: Občanské právo / Procesní právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobry den
v r.1998 jsem si poril pausalni telefon od spol.EUROTEL-02,kde jsem mel uhradit castku 7135 za fakturu ,vzhledem k tomu ze jsem ji neuhradil bylo dne 20.2.2003 narizena exekuce ,kterou vydal telekomunikacni urad a dne 4.5.2005 byl poveren soudem exekutor od nehoz jsem dne prevzala platebni prikaz na mzdu t.j.27.10.2009,lze se proti tomu odvolat?Pokud ano ,tak pres soud?dekuji
dobry den dne 17.7.1998 byl vydan platebni prikaz,ktery nabyl pravomoc dne 8.9.1998 ma otazka zni ,muze po 10 letech byt podan navrh na povereni exekutora pro platebni prikaz z r.1998 ?Ktery byl podan dne 9.9.2008 projednano dne 11.11.2008 nejdriv na majetek a nyni od 7/2009 na mzdu.Vztahuje se tu nejaka promlceci lhuta a zda muzu podat zadost o zruseni teto exekuce prostrednictvim soudem.dekuji za odpoved
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com